Gaffeltruck- og materialehåndteringsløsninger

Der findes mange store brand indenfor trucks og derfor kan du nemt finde producenter af gaffeltruck og materialer, der sælges af flere forhandlere også i Danmark samt i resten af Europa.

Uanset om dine lagerbehov er store eller små, kan du med sikkerhed finde en gaffeltruck til dine behov på flere hjemmesider i Danmark. Vi oplever et stort udvalg af dieselstyrede gaffeltrucks og elektriske gaffeltrucks, som dækker de flestes behov i en den daglige gang på lageret eller i virksomheden.

Kraftigt og effektivt lagerudstyr gør hverdagen nemmere.

Der findes et bredt spektrum af gaffeltrucks og ligeledes af lagerrumsudstyr, som kan gøre hverdagen nemmere på f.eks. lageret. Her er et udpluk af udstyr som forhandles til en lettere hverdag: Stablere, plukketruck, terrængående gaffeltruck, reach truck, el trækker, gas truck, gaffeltruck m.fl. som kan hjælpe lager personalet men at komme rundt på en god og sikker måde.

Vælg din optimale gaffeltruck fra et sortiment hvor lige netop dit behov kan dækkes og i den prisklasse, som passer til jeres budget. 

Hvad er en gaffeltruck? Og hvor bruges den?

Gaffeltruck er et lille mekanisk køretøj, der har et kraftigt bearbejdet gaffeltræk monteret foran som, kan løfte eller flytte varer og gods. Gaffeltrucks anvendes i mange virksomheder, herunder distributionscentre, og andre store lagerrum.

Hvis du er på udkig efter en gaffeltruck, kan du med sikkerhed finde en specialist i Danmark, som kan dirigere dig mod det rigtige valg af gaffeltruck, der bedst opfylder dine driftsmæssige behov. 

Mange virksomheder som handler med gaffeltrucks, har specialister der ligeledes vil være i stand til at hjælpe dig med en god finansierings løsning af dine gaffeltrucks. Du vil også opleve at mange virksomheder tilbyder at du kan leje en gaffeltruck eller andet lagerudstyr, hvilket kan være attraktivt i nogle tilfælde, det kan også gøre at du kan teste den lejede gaffeltruck af inden du beslutter dig for at eje den selv.