Ting eller steder at opleve i New York

Den største og mest befolkede by i USA, New York City kaldes regelmæssigt “byen, der aldrig sover”, da den konstant brummer med handling. Byen er forbindelsen mellem kultur, håndværk, design, historie og omdirigering. Med så meget at se og lave i byen har det en tendens til at være overvældende for en nybegynder i New York. Denne omfattende oversigt tegner de bedste feriepletter i New York City, som opdagelsesrejsende ikke opdager andre steder.

Fantastisk Central Terminal

Amazing Central Terminal er blevet udnævnt til “verdens smukkeste station” og er en af ​​de største feriedestinationer i New York City. Den enorme Main Concourse er hjemsted for det fantastiske ur lavet af sølvfarvet opalglas. Gæsterne behandles ligeledes med de udmærkede galaktiske tagskønheder, der oprindeligt blev betragtet i 1912. Det lavere niveau, hjemsted for spisestuen og togsporene, tilbyder forskellige spisevalg, herunder Oyster Bar. Vanderbilt Hall simpelthen uden for hovedkonkurrencen, der oprindeligt blev bygget som et loungeområde, har i øjeblikket det årlige julemarked og enestående shows. Den udsøgt genoprettede Campbell Apartment var beregnet til at efterligne en florentinsk kongebolig fra det trettende århundrede, men har nu seværdigheder og forstæder i sin blandede drink slappe af.

11 september Mindesmærke

Det nationale mindesmærke den 11. september er bygget til ære for de personer, der blev myrdet i 11. september 2001, frygter længere angreb. Navnene på de personer, der sparkede spanden, er indgraveret i to bronzebrætter, der flankerer mindesmærkerne. Puljerne er hver næsten en del af jorden i størrelse og præger indtryk fra tvillingetårnene, der engang forblev på dette sted. National September 11 Memorial Museum tjener til at instruere folk generelt om forgreningerne af angrebene gennem blandede medieshow, dokumenter, konti og et udvalg af gamle sjældenheder.

Fifth Avenue

Placeret som en af ​​de dyreste shoppingveje på planeten, er Fifth Avenue en førsteklasses beliggenhed for gæster med en præference for ekstravagance. Segmentet af Fifth, der krydser Midtown Manhattan et eller andet sted i intervallet 49th og 60th Streets, er fastgjort med butikker af meget god kvalitet, herunder fashionere showrooms og berømte detailvirksomheder. Den del af Fifth Avenue mellem 82. til 105. vej på Upper East Side henvises til som Museum Mile. Der er arrangeret ni gallerier langs denne femte strækning, herunder Guggenheim og Metropolitan Museum of Art.

High Line

High Line er en offentlig park baseret på en bemærkelsesværdig godstransportlinje rejst over Manhattans West Side. Fritidscentret holdes oppe og arbejdes af Friends of the High Line, som kæmpede for bevarelse og ændring af jernbanelinjen til grønt område. Der er konsekvent nye sjove og forskellige øvelser for gæsterne. Disse indbefatter stjernekig, træbesøg og håndværksbesøg sammen med sæsonudsatte begivenheder, for eksempel Haunted High Line Halloween i oktober. En del af rekreativcentrets attraktioner indeholder naturaliserede beplantninger og fantastiske perspektiver på Hudson River. High Line inkorporerer ligeledes sociale attraktioner i sin plan med design- og håndværksvirksomheder.

Rockefeller Center

Et besøg gennem Rockefeller Center, et kompleks af 19 strukturer, der er arbejdet af Rockefeller-familien, giver en i baggrunden en kig på nogle af New York Citys mest bemærkelsesværdige formuer. Disse strukturer har været vært for mange betydningsfulde virksomheder gennem årene, herunder General Electric, og er hjemsted for NBC-studierne. Top of the Rock opfattelsesdæk er 70 etager højt og giver gæsterne et uhindret 360 graders perspektiv på New York City. NBC Studios besøg giver gæsterne mulighed for at se arrangementerne for deres # 1 NBC-shows eller sidde bag et nyhedsarbejdsområde. Rockefeller Center er desuden hjemsted for Radio City Music Hall, som blev genoprettet for at afspejle dets fabelagtighed fra 1930’erne. Rockefeller Center skifter i julesæsonen med det fantastiske juletræ, der ser bort fra skøjtearenaen og Radio City Christmas Spectacular.

Times Square

Med mere end 39 millioner gæster årligt er Times Square verdens mest besøgte feriested. De fantastiske lys og den enorme byfølelse af denne forretningskonvergens har ikoniseret dette sted som “Verdens kryds.” I dag er Times Square et vigtigt omdrejningspunkt for verdens medieudtag. Den årlige nytårsaften, der startede i 1907, har været en vigtig del af pladsens appel. Shopping, underholdning og masser af caféer tilbyder mange øvelser og valg for hver slags gæst. Det er en zone, der ikke må gå glip af at rejse til New York City.

Focal Park

Central Park ligger i centrum af Manhattan og er en vandrende 840 sektioner jord og hjemsted for Belvedere Castle, Central Park Zoo blandt mange forskellige attraktioner. For naturforskere, der håber på at nyde en udsættelse fra den store by, kan afslapning i den store græsplæne eller en spadseretur langs de brede veje gennem rekreative center tilbyde en virkelig nødvendig pause. Der er desuden en masse udvendige øvelser for at engagere gæster, herunder fangst og leveringsfiskeri i Dana Discovery Center, jolleudlejning fra Loeb Boathouse. Fritidscentret flaunter seks miles af ryddede gader, der er åbne lige for joggere, cyklister ligesom skateboardere og inline-skatere. Focal Park er ligeledes særlig velegnet til familier med jungle-fitnesscentre og Tisch Children’s Zoo.

Domain State Building

Den berømte Empire State Building tager over en fjerdedel af en mil over Manhattan og tilbyder vidtrækkende perspektiver for det store antal gæster, den trækker konsekvent ind. En solrig morgen kan gæsterne se New York, New Jersey, Connecticut, Massachusetts og Pennsylvania. Der er to opfattelsesdæk i toppen, på 86. etage og 102. etage. Begge tilbyder fantastiske perspektiver og fascinerende realiteter om strukturens brede historie og betydning. Empire State Building har vist sig i mere end 250 film og blev udnævnt til “America’s Favorite Architecture.” Det er åbent dag for dag fra kl.9.30 til sent, og billetter kan købes i disken eller på nettet.

Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge, der arbejdede et eller andet sted i området 1869 og 1883, er en af ​​de mest etablerede og mest umiskendelige konstruerede overfarter på planeten. Det krydser 5.989 fod og grænseflader Manhattan til Brooklyn over East River. Mere end 120.000 køretøjer, 4.000 vandrere og 2.600 cyklister krydser stilladset hver dag. Gæster til udvidelsen kan gå, køre eller cykle over denne velkendte milepæl i New York City. Der er en gangbro, der er arrangeret over trafikken, hvor gæsterne kan se perspektiver på havnen og de to områder. Den 2 km lange gåtur omkring stilladset giver mange chancer for at respektere New York-horisonten.

Frihedsskulptur

Frihedsgudinden, en velsignelse fra Frankrig til USA, har inviteret nye introduktioner til Amerikas bredder i over hundrede år. Woman Liberty på sin platform forbliver på en bemærkelsesværdig 93 meter (305 fod), som gæsterne kan bevæge sig for perspektiver på Brooklyn og Gustave Eiffels stærke struktur. For de personer, der beslutter ikke at klatre de 154 etaper til kronen, tilbyder platformen alle omfattende perspektiver på havnen og New York City. Guidede rejser gennem Liberty Island tilbydes i løbet af dagen af ​​Park Rangers og en uafhængig lyd, der tilbydes i ni dialekter, er besøg indarbejdet med et skibspass til øen.